Головна » 2016 » Грудень » 26 » 10 найсмачніших начинок для млинців
18:31
10 найсмачніших начинок для млинців

 

У цій статті ми зібрали для вас найрізноманітніші начинки для млинців: солодкі, фруктові, м'ясні, сирні. Ви можете спробувати їх все, або вибрати відповідні до нагоди або пори року.

Якщо ви плануєте робити млинці з начинкою, не варто робити млинці дуже товстими, інакше у вас вийдутьпанкейкі , а в них не завернеш начинку.

Начинка з яєць.

Інгредієнти: відварені яйця, зелена цибуля, кріп, сіль.

Яйця нарізаємо кубиками, зелену цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо. Змішуємо яйця. цибуля, кріп, сіль за смаком. Начиняємо млинці.

Млинці з куркою.

Інгредієнти: куряча грудка, кріп, 2 варені яйця, сіль, перець.

Курячі грудки відварюємо перекручуємо м'ясорубці (або дрібно нарізати). Яйця натираємо на дрібній тертці.Змішуємо інгредієнти з дрібно порізаним кропом, солимо і перчимо до смаку.

Млинці з фаршем.

Інгредієнти: фарш змішаний, 1 ріпчаста цибуля, сіль, перець.

Чистимо і дрібно ріжемо цибулю. Обсмажуємо цибулю разом з фаршем, солимо і перчимо до смаку.

Млинці з сиром та шинкою. Найпоширеніша начинка для млинців.

Інгредієнти: шинка, сир, 2-3 варених яйця, сіль. 
Шинку ріжемо соломкою, сир і яйця натираємо на крупній тертці. Сіль за смаком, в залежності від сорту і солоності сиру.

Начинка з сиру.

Інгредієнти: твердий сир, часник, морква, сметана.

Моркву натираємо на дрібній, а сир - на крупній тертці. Потім потрібно розчавити пару часточок часнику.Змішати всі зі сметаною або майонезом. (На 250 гр. Сиру додається 1 невелика морквина).

Можна обійтися і без моркви, тоді у вас вийдуть класичні млинці з сиром і зеленню .

Млинці з сиром.

Інгредієнти: сир, 1 жовток, 2 столові ложки цукру, 50 грам родзинок.

Беремо сир, додаємо жовток, цукор і добре перетираємо в однорідну масу. Потім додаємо ізюм, попередньо замочений в окропі.

Яблучно-горіхова начинка.

Інгредієнти: 2 кисло-солодких яблука, 1 ст.л. волоських горіхів, 2 ст.л. цукру, щіпка кориці.

Яблука натираємо на крупній тертці, змішуємо з горіхами, додаємо цукор і корицю. Можна додати трохи меду.

Фруктові начинки.

Інгредієнти: будь-який фрукт (банан, яблуко, груша, персик, слива), вершки.

Беремо наш фрукт, нарізаємо шматочками. Додаємо вершки і збиваємо в блендері до однорідної маси.Таким чином можна робити начинку не тільки з фруктами, а й з ягодами.

Млинці з курагою.

Інгредієнти: сир, курага, цукор.

Курагу подрібнюємо і змішуємо з сиром. Додаємо цукор за смаком і ще раз ретельно збиваємо.

І, звичайно ж не варто забувати про млинці, политі згущеним молоком, сметаною, розтопленим маслом або кленовим сиропом.

Смачного!

Переглядів: 295 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar