У цій статті ми зібрали для вас найрізноманітніші начинки для млинців: солодкі, фруктові, м'ясні, сирні. Ви можете спробувати їх все, або вибрати відповідні до нагоди або пори року.
Якщо ви плануєте робити млинці з начинкою, не варто робити млинці дуже товстими, інакше у вас вийдутьпанкейкі , а в них не завернеш начинку.
Начинка з яєць.
Інгредієнти: відварені яйця, зелена цибуля, кріп, сіль.
Яйця нарізаємо кубиками, зелену цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо. Змішуємо яйця. цибуля, кріп, сіль за смаком. Начиняємо млинці.
Млинці з куркою.
Інгредієнти: куряча грудка, кріп, 2 варені яйця, сіль, перець.
Курячі грудки відварюємо перекручуємо м'ясорубці (або дрібно нарізати). Яйця натираємо на дрібній тертці.Змішуємо інгредієнти з дрібно порізаним кропом, солимо і перчимо до смаку.
Млинці з фаршем.
Інгредієнти: фарш змішаний, 1 ріпчаста цибуля, сіль, перець.
Чистимо і дрібно ріжемо цибулю. Обсмажуємо цибулю разом з фаршем, солимо і перчимо до смаку.
Млинці з сиром та шинкою. Найпоширеніша начинка для млинців.
Інгредієнти: шинка, сир, 2-3 варених яйця, сіль.
Шинку ріжемо соломкою, сир і яйця натираємо на крупній тертці. Сіль за смаком, в залежності від сорту і солоності сиру.
Начинка з сиру.
Інгредієнти: твердий сир, часник, морква, сметана.
Моркву натираємо на дрібній, а сир - на крупній тертці. Потім потрібно розчавити пару часточок часнику.Змішати всі зі сметаною або майонезом. (На 250 гр. Сиру додається 1 невелика морквина).
Можна обійтися і без моркви, тоді у вас вийдуть класичні млинці з сиром і зеленню .
Млинці з сиром.
Інгредієнти: сир, 1 жовток, 2 столові ложки цукру, 50 грам родзинок.
Беремо сир, додаємо жовток, цукор і добре перетираємо в однорідну масу. Потім додаємо ізюм, попередньо замочений в окропі.
Яблучно-горіхова начинка.
Інгредієнти: 2 кисло-солодких яблука, 1 ст.л. волоських горіхів, 2 ст.л. цукру, щіпка кориці.
Яблука натираємо на крупній тертці, змішуємо з горіхами, додаємо цукор і корицю. Можна додати трохи меду.
Фруктові начинки.
Інгредієнти: будь-який фрукт (банан, яблуко, груша, персик, слива), вершки.
Беремо наш фрукт, нарізаємо шматочками. Додаємо вершки і збиваємо в блендері до однорідної маси.Таким чином можна робити начинку не тільки з фруктами, а й з ягодами.
Млинці з курагою.
Інгредієнти: сир, курага, цукор.
Курагу подрібнюємо і змішуємо з сиром. Додаємо цукор за смаком і ще раз ретельно збиваємо.
І, звичайно ж не варто забувати про млинці, политі згущеним молоком, сметаною, розтопленим маслом або кленовим сиропом.
Смачного!