Пропоную вам рецепт домашніх тефтелей з соусом з дитинства. Вони зачарують всю вашу сім'ю.
Інгредієнти: 500 грам м'ясного фаршу (змішаного або свинячого), півсклянки рису, 1 середня цибулина, 1 яйце, сіль, 1 столова ложка борошна і трохи для панірування, 1 ч.л.томатної пасти, 1 ст.л. сметани або вершків, півтори склянки води.
Отже, приступаємо! Поки вариться рис, дрібно ріжемо цибулю.Змішуємо фарш, рис, цибулю і яйце і формуємо невеликі м'ясні кружечки, обвалюють у борошні, викладаємо їх на сковороду і обсмажуємо з усіх боків. Потім додаємо 1 склянку води і тушкуємо 10-15 хвилин. В останні півсклянки води додаємо томат, вершки, борошно і сіль, гарненько збиваємо, щоб не було грудочок.Виливаємо соус в сковороду і тушкуємо ще 15 хвилин. Подавати тефтелі можна з любим гарніром, але класика це звичайно - картопляне пюре.
Смачного!