Яйця, фаршировані сиром і часником
Інгредієнти: 4 варені яйця, 100 грам твердого сиру, 2 ст.л. майонезу, 2 зубчики часнику, 2-3 гілочки петрушки, щіпка перцю і солі.
Для початку потрібно підготувати продукти: петрушку вимити і дрібно порубати, часник почистити і подрібнити за допомогою Часничниці, сир натерти на дрібній тертці. Всі інгредієнти змішуємо.
Тепер чистимо яйця, розрізаємо їх навпіл, білки залишаємо, жовтки потрібно подрібнити і відправити до начинки. Нашу начинку солимо, перчимо і заправляємо майонезом. Отриману масу ретельно перемішуємо і наповнюємо їй яєчні білки. Зверху можна прикрасити гілочками петрушки.
Яйця, фаршировані крабовими паличками
Інгредієнти: 4 варені яйця, 6-7 крабових паличок, 1 свіжий огірок, 2-3 ч.л. майонезу, сіль, перець, зелень.
Відварені яйця, чистимо і розрізаємо навпіл. Жовтки натираємо на дрібній тертці і викладаємо в чашку для начинки. Крабові палички та огірок нарізаємо дрібними кубиками. Змішуємо всі інгредієнти, солимо, перчимо і заправляємо майонезом. Тепер залишилося тільки наповнити наші білки начинкою.
Можна зверху прикрасити зеленню петрушки і кропу.
Яйця, фаршировані маринованими грибами
Інгредієнти: 4 варені яйця, 1 ст.л сметани, 1/2 склянки маринованих грибів, кріп, сіль, 2 маленьких помідора.
Чистимо яйця, обрізаємо верхівку з тупого кінця, для того, щоб вийняти жовток. Жовток розтираємо в дрібну крихту, гриби дрібно рубаємо, солимо, заправляємо сметаною і ретельно перемішуємо. Отриманою сумішшю начиняє яйця. Розрізаємо помідори навпіл, кожну половинку надягаємо на яйце, щоб вийшов грибочок. Прикрашаємо зеленню кропу і петрушки, на грибочки можна зробити білі цяточки майонезом. тоді вийде симпатичний мухомор.
Яйця, фаршировані шинкою
Інгредієнти: 4 варених яйця, 50 грам шинки, 50 г сиру, 1 ст.л. сметани, сіль, перець.
Яйця чистимо, розрізаємо вздовж і виймаємо жовтки.Жовтки, шинку і сир пропускаємо через м'ясорубку.Додаємо сметану. сіль і перець і ретельно перемішуємо.
Отриманою сумішшю наповнюємо половинки білка, надаючи їм форму цілого яйця. Викладаємо яйця на блюдо і прикрашаємо шматочками червоного болгарського перцю або скибочками помідора.
Яйця, фаршировані копченою куркою
Інгредієнти: 4 варені яйця, 100 грам копченого курячого м'яса, зелена цибуля, 2 ст.л. майонезу, сіль, перець, 1 помідор.
Очищаємо яйця і розрізаємо навпіл уздовж. Копчену курку і помідор нарізаємо маленькими кубиками, змішуємо з протертими жовтками, дрібно нарізаною цибулею і майонезом. Солимо і перчимо начинку, і ще раз ретельно перемішуємо.
Фаршируємо половинки яєць і укладаємо на блюдо.
Смачного!