Інгредієнти для тіста: 300 грам пшеничного борошна, 200 мл молока, 6 грам сухих дріжджів, 2 яйця, 0,5 ч.л.цукру, 3/4 ч.л. солі, 0,5 ст.л рослинного масла.
Інгредієнти для начинки: 300 грам сулугуні, 200 грам фети, 7 яєць, вершкове масло.
Приступаємо до приготування! З'єднуємо все інгредієнти для тесту і замішуємо. Тісто має вийде м'яким і гладким. Ділимо тісто на 5 рівних частин, кожну з яких треба розкачати в корж. Тепер беремо корж і звертаємо в трубочку до середини по обидва боки, потім потрібно гарненько защипнути кінці. Так чинимо з усіма. Розкриваємо їх так, щоб вийшли човники і, змастивши жовтком кожну викладаємо на деко.
Тепер займемося начинкою. Натираємо сулугуні на дрібній тертці, додаємо подрібнену фету і 2 сирих яйця. Потім гарненько все перемішуємо і викладаємо шаром в човники.
Ставимо деко в духовку і випікаємо протягом 10 хвилин. Через 10 хвилин робимо в кожній човнику поглиблення в центрі і виливаємо туди сире яйце. Ставимо в духовку ще на 5-7 хвилин.
Дістаємо хачапурі з духовки, кладемо на них шматочок вершкового масла і приступаємо до поїдання.
Смачного!