Дуже цікавий рецепт. Страва не тільки тане в роті, а й виглядає досить святково.
Інгредієнти: 4 курячих стегенець, 1 лимон, спеції за смаком, 6 зубчиків часнику, 2 ч.л. солі, 0,5 ч.л. перцю, 4 ст.л.оливкового масла, листкове тісто.
Спочатку робимо соус для курочки. Дрібно рубаємо часник, змішуємо його зі спеціями і вливши масло ретельно змішуємо. Цією сумішшю ми натираємо стегенця.
Потім розгортаємо корж з тіста і викладаємо її на деко, підігнувши краї. Викладаємо на корзинку з тіста нашу курочку, укладаючи між стегенця кружечки лимона.
Деко ставимо в духовку і випікаємо 50 хвилин при 180 градусах. У процесі запікання поливаємо курочку соком з дна кошики. Через 50 хвилин залишаємо страву на 10 хвилин у вимкненій духовці. Гарнір підійде будь-який, якщо у вас великий лист то в кошик можна помістити і гарнір.
Смачного!