Цей рецепт безпосередньо для любителів хачапурі. Хачапурі готувати дуже довго і витратно, але для тих хто дуже любить це грузинське блюдо, існує ось такий полегшений, але не менш смачний варіант.
Отже, нам знадобиться:
Тонкий лаваш - 7 листів
Адигейський сир - 500 гр
Російський сир - 500 гр.
яйця - 6 шт
Молоко - 0,7 л
Сіль, кріп, кінза
Починаємо готувати. Для початку змішаємо тертий сир, яйця, сіль, молоко і зелень - Все потрібно ретельно збити віночком. Потім викладаємо на деко перший лист лаваша. Промащуємо його нашої начинкою накриваємо наступним листом, і так далі. Ми залишаємо 3-4 ложки начинки. А вийшов пиріг ставимо в духовку прогріту до 180 градусів на 20-30 хвилин. За 5 хвилин до готовності викладаємо що залишилася начинку на верхній шар пирога і даємо як слід підрум'яниться.
Наш пиріг готовий, приємного апетиту!