Головна » 2016 » Грудень » 26 » М'ясо по французьки
20:11
М'ясо по французьки

 

Один з найулюбленіших усіма рецептів. Блюдо готується легко і просто, і при цьому дуже смачне. Воно підійде як для звичайного обіду, так і для прийому гостей.

Інгредієнти: 1 кг свинини (яловичини), 3-4 цибулини, 3 помідори, 4 великих картоплини, 200 г сиру, майонез, сіль, перець.

приготуванняПриготування: м'ясо нарізати тонкими листами, товщиною не менше 1 см і відбити з обох сторін. Потім кожен шматочок солимо і укладаємо в деко.

Нарізаємо півкільцями цибулю, викладаємо на м'ясо і змащуємо все майонезом. Наступний шар - помідори нарізані кружальцями, укладаємо, солимо, перчимо і посипаємо половиною тертого сиру.

м'ясоІ у нас залишився картопля, який ми нарізаємо кружечками і укладаємо в деко між шматочками м'яса.

Ставимо деко в духовку і готуємо при 200 градусах близько 1,5 години, за 15-20 хвилин до готовності посипаємо сиром, що залишився м'ясо і картоплю.

Смачного!

 
Переглядів: 300 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar