Панкейкі - це американські млинці. Незважаючи на те, що зовні вони відрізняються від наших млинців, від цього не стають менш смачними.
Що нам знадобиться:
7 ст.л. борошна
1 стакан молока
1 яйце
1 ч.л. розпушувача
1/6 ч.л. соди
40 гр. вершкового масла
1 ст.л. цукру (взагалі за смаком, ласуни можуть додати побільше)
Дрібка солі
Для початку змішаємо все сухі інгредієнти: борошно, цукор, сіль, розпушувач і соду. Потім змішуємо збите яйце з молоком і додаємо отриману суміш в сухі інгредієнти. Поки ми ретельно збиваємо тісто, можна розтопити вершкове масло, яке потім теж додаємо в тісто.
Тісто готове, тепер можна приступити до смаження. Панкейкі смажать на сухій сковороді, без змазування маслом.Виливаємо невелику кількість тіста на сковороду, і пропікається з кожного боку по 2 -3 хвилини поки наші млинці не набудуть гарний коричневий колір.
Маленький секретик: панкейкі подають не так як наші млинці, їх потрібно обов'язково змащувати сиропом, згущеним молоком або варенням. Тому беремо один млинець, змащуємо і зверху накриваємо другим, який знову змащуємо і накриваємо. Повинен вийде невеликий тортик, що складається з 3-4 млинчиків, який нарізаємо на трикутнички і приступаємо до чаювання.
Смачного!