Як ми знаємо приготувати «справжній» салат Цезар в домашніх умовах неможливо. Тому пропоную вашій увазі, смачний і досить простий у виконанні салат «Цезар». Сам салат готується досить просто. Нам знадобиться 2 курячих філе, листя салату, батон і сир. Рідний сир Цезаря - пармезан, але якщо його немає, то підійде будь-який сир твердих сортів.
Спочатку нарізаємо куряче філе невеликими кубиками, солимо, змішуємо з приправою і обсмажуємо з усіх боків в сковороді. Поки смажиться курка, можна приготувати крутон -сухарікі з хліба. Хліб може бути як білим, так і чорним, на ваш розсуд. Ні в якому разі не підійдуть Кириешки або покупні сухарі. Тому беремо наш батон і нарізаємо невеликими кубиками, потім маку їх в оливкове масло і відправляємо в духовку на 5-7 хвилин при температурі 200 градусів. Тепер також кубиками нарізаємо сир і листя салату.
Секрет смачного салату «Цезар», як ми знаємо полягає в правильно приготованому соусі . Тому поки всі інгредієнти остигають, можна приступити до приготування соусу. Для соусу нам знадобиться 1 стакан сметани, чайна ложка гірчиці, 2 зубчики часнику, 3 подрібнених маринованих огірочка. Змішуємо всі інгредієнти і залишаємо на 15 хвилин.
Наш салат практично готовий, залишилося змішати курку сир і листя салату, і залити все це соусом.Крутонами краще додавати безпосередньо перед подачею на стіл.
Смачного!