Інгредієнти: 0,5 кг копченої курки, 4 варені яйця, 150 г сиру, 4 столові ложки подрібнених волоських горіхів, пензлик винограду, зелень петрушки, майонез.
Салат укладаємо шарами:
1 шар - половина курки, нарізана кубиками і змащена майонезом.
2 шар - 2 яйця, дрібно перетерті, змащені майонезом.
3 шар - шар яйц посипаємо 2 ложками горіхів.
4 шар - половинку сиру, натираємо на дрібній тертці і посипаємо зверху, змащуємо шар майонезом.
Наступний шар буде знову курка, а потім повторюємо інші по порядку.
Останній шар - виноград - можна взяти будь-якого кольору, в залежності від вашої задумки або переваг. Кожну виноградинку розрізаємо навпіл і видаляємо кісточки, потім починаємо щільно укладати половинки на салат, починаючи від середини. краю салату прикрашаємо петрушкою або листям салату.
Смачного!