Для того щоб приготувати просту у виконанні, але від цього не менш смачну шарлотку нам знадобиться:
4 яйця
1 склянка цукру
4 яблука
1 склянка борошна
Цукрова пудра
Чайна ложка лимонного соку
Отже, приступаємо. Для початку злегка змащуємо нашу форму вершковим маслом і посипаємо цукровою пудрою.Потім нарізаємо і викладаємо на дно яблука. Можна викласти будь-яким візерунком, або вирізати яблучні фігурки.
Тепер переходимо до тесту. Розбиваємо в чашку яйця і ретельно збиваємо міксером або віночком, поступово всипаючи спочатку цукор, а потім і борошно. Тісто має вийти рідке, за консистенцією схоже зі сметаною.
Акуратно заповнюємо форму тестом і ставимо в духовку на півгодини при 150 градусах.
Приємного Вам чаювання!