Досить цікавий рецепт штруделів, як другої страви, а не солодкого пирога. Це німецьке блюдо дуже смачне і поживне. Обов'язково спробуйте і не розчаруєтеся.
Інгредієнти: 500 грам м'яса (підійде будь-який, і навіть птах), 7-8 великих картоплин, 4-5 цибулин, сіль, перець, спеції за смаком, рослинна олія.
Для тіста: 1 яйце, стакан води, щіпка солі і 2 склянки борошна.
Отже, спочатку замішуємо тісто і відкладаємо його «відпочивати». В цей час в казанку обсмажуємо 2 дрібно нарізані цибулини, додаємо м'ясо порізане кубиками, сіль, спеції і тушкуємо. Наступним шаром укладаємо картопля, також нарізану кубиками.
Тепер займемося штрудель. Для цього розгортаємо наше тісто великий і тонкої коржем яку змащуємо маслом. В якості начинки використовуємо дрібно порубаний лук, але можна замінити будь-який інший, ви можете проявити фантазію або ж обійтися зовсім без начинки. Потім загортаємо рулет, який нарізаємо невеликими шматочками і укладаємо в казан прямо на картоплю. Залишилося щільно закрити кришку і дати страві згасити 40 хвилин.
Смачного!