Стіжки - ситне і смачне блюдо. До того ж дуже просто готується.
Інгредієнти : 1 кг змішаного фаршу, 2 середні цибулини, 4 картоплини, 5 яєць, 200 г сиру, майонез, сіль, перець.
Готуємо фарш, як на котлети: додаємо дрібно порізану цибулю, солимо і перчимо. Окремо потрібно спасерувати цибулю на рослинній олії.Картоплю чистимо і натираємо на крупній тертці, яйця відварюємо, ріжемо кубиками, солимо, перчимо і додаємо ложку майонезу і ретельно перемішуємо.
З фаршу робимо невеликі коржі, викладаємо їх на деко, змащене олією. На коржі першим шаром кладемо пасеровану цибулю, потім шар яєчної маси, зверху шар картоплі у вигляді стіжка. Останнім шаром посипаємо стіжки тертим сиром.
Випікаємо стіжки в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 35-40 хвилин.
Смачного!